Személyes üzenet küldése a google plus + -ban

2011.07.14. 23:30 Gergely_OMV

Ma csak röviden és tömören, holnap részletesen és képekkel illusztrálva.

A google plus + rendszeréből egyelőre hiányzik a korrekt üzenetküldési lehetőség.
Regisztrációkor az alapbeállítás szerint az ismerőseink nem tudnak nekünk üzenetet küldeni. Lássuk, hogyan engedélyezhetjük ezt a funkciót:

 

 

-Menjünk a profil menüpontba (profile / profil kapcsoló a fölső traktusban, a home és a fényképek gomb mellett)

-kattintsunk a szerkesztés gombra (edit profile / szerkesztés - fölül, a jobb oldalon)

-Profilképünk alatt szürkén, halványan látható egy beállítható kapcsoló (send an email/email küldése felirattal). Kattintsunk rá! A megjelenő menüben megadhatjuk, hogy kik küldhessenek üzenetet számunkra. Válasszuk a legördülő menüből.

Ne felejtsük el beikszelni, hogy engedélyezzük az email küldését. Ez a dolog sarkalatos pontja, ez van alapesetben kikapcsolva a google plus + rendszerben!

email címünk nem kerül ki nyilvánosan sehová! A google beépített rendszerén keresztül kapjuk meg az üzenetet úgy, hogy címünk mindvégig titokban marad!

 

Oszd meg barátaiddal is ezt a posztot, hogy könnyebben megszokhassák a trónkövetelő facebook utód használatát :-) Share / megosztás gomb a facebookhoz, +1 a google plus-hoz.

Szólj hozzá!

Címkék: google plus google plus tippek google plusz google plus tips google plus üzenet küldés google plus üzenetküldés google plusz üzenet küldés google plusz üzenetküldés

A bejegyzés trackback címe:

https://googleplustipsandtricks.blog.hu/api/trackback/id/tr313068571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása