Bejegyzések és publicitás a Google Plus + hálózatán

2011.07.14. 19:37 m-the-judge

 A Google Plus egyik nagy újítása és egyben előnye a facebookkal szemben, hogy ismerőseidet körökbe rendezheted. A körök arra szolgálnak, hogy ismerőseidet szortírozd az ismerősi viszony szorossága szerint. Így létrehozhatsz egy kört akár a legkedvesebb barátaidnak, a családodnak, vagy csupán követhetsz olyan embereket, akik szimpatikusak számodra.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

A körök fontossága beleépül a bejegyzés írás folyamatába is. Amikor megírsz egy új bejegyzést a bejegyzés beviteli "box" alatt beállíthatod, hogy az adott bejegyzés PUBLIKUS legyen, vagy csak a megadott körök számára legyen elérhető/látható.

Ha a publikus megjelenést választod, akkor a "PUBLIC" vagy "PUBLIKUS" opciót kell kijelölnöd a legördülő lista legalján. Ebben az esetben a gomb világos zöld lesz.
Ha viszont köröket jelölsz ki, akkor a gomb világos kék színt ölt. Egyszerre kijelölhetsz több kört is.

Azért úttörő opció ez, mert így tematikusan és célzottan tudsz gondolatokat, linkeket vagy akár videókat megosztani ismerőseiddel.

Oszd meg barátaiddal is ezt a posztot, hogy könnyebben megszokhassák a trónkövetelő facebook utód használatát :-) Share / megosztás gomb a facebookhoz, +1 a google plus-hoz.

Szólj hozzá!

Címkék: google segítség trükkök gyors parancs plus google google plus google plus tippek google plusz google plus tips tricks google plus tippek trükkök

A bejegyzés trackback címe:

https://googleplustipsandtricks.blog.hu/api/trackback/id/tr803067994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása