Ismerős / barát / tag említése Google Plus + bejegyzésben!

2011.07.14. 19:24 m-the-judge

Biztos volt már veled olyan, hogy azért írtál egy bejegyzést, hogy azt több ismerősöd is lássa. Ez esetben lehetőséged nyílik arra, hogy megemlítsd ismerőseid nevét(és ez által kattintható linkként tüntesd fel) a bejegyzésedben. Így biztos lehetsz abban, hogy az adott bejegyzés célt ér ismerőseidnél!

Csak annyit kell tenned, hogy egy "+" vagy egy "@" jelet teszel a bejegyzésben és a Google Plusz már fel is ajánlja az ismerőseidet egy lista formájában, ahonnan könnyedén kiválaszthatod azt az illetőt/illetőket, akinek/akiknek a bejegyzést szánod.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miután bejegyzésedet közzé tetted, az említett egyének nevei linkként funkcionálnak, így bárki elérheti a profiljukat a bejegyzésen keresztül. Valamint a megemlített személy is kap egy értesítést miszerint említést tett róla valaki a bejegyzésében!

Jó emlegetést! ;)

Oszd meg barátaiddal is ezt a posztot, hogy könnyebben megszokhassák a trónkövetelő facebook utód használatát :-) Share / megosztás gomb a facebookhoz, +1 a google plus-hoz.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://googleplustipsandtricks.blog.hu/api/trackback/id/tr273067962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása